top of page

Elke donderdag van 20.00 - 21.30

|

Zoom

Online Luistercafé

Welkom aan wie het verlangen heeft om beluisterd te worden naar wat er innerlijk leeft, zonder beoordeeld te worden, zonder ongevraagd advies of oplossingen aangeboden te krijgen. En aan wie het verlangen heeft om dat ook voor anderen te doen wanneer je er de energie voor hebt.

Online Luistercafé
Online Luistercafé

Tijd en locatie

Elke donderdag van 20.00 - 21.30

Zoom

Over het evenement

Heb jij wel eens het verlangen om beluisterd te worden naar wat er in je leeft, zonder beoordeeld te worden, zonder ongevraagd advies of oplossingen aangeboden te krijgen? En heb jij het verlangen om dat ook voor anderen te doen wanneer je er de energie voor hebt?

Dan zou het gratis online ViV-Luistercafé wel eens iets voor jou kunnen zijn, want dat is precies wat daar gebeurt. Deze empathische manier van luisteren is geïnspireerd door het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie van M. Rosenberg. Je hoeft hiermee geen ervaring te hebben. Iedereen is welkom met alles wat er leeft.

Ook met je twijfel of dit wel iets voor jou is. 

Met een eenmalige registratie kan je aan alle wekelijks geplande avonden deelnemen. 

We komen eerst samen in de grote groep. De host verwelkomt je en we doen een korte check in.                                 

Vervolgens worden deelnemers indien gewenst in kleinere groepjes ingedeeld zodat iedereen de ruimte krijgt om te spreken en naar elkaar te luisteren.

We wisselen daarna nog even met elkaar uit in grotere groep en dan volgt een check out.

Hoe werkt het?

  1. Meld je aan. We vragen je mailadres.
  2. Je ontvangt via mail de zoom-link en het wachtwoord.
  3. Met de link die je ontvangen hebt kan je aan alle wekelijks geplande avonden deelnemen als je zin hebt.

Samen creëren we momenten van (zelf-)verbinding, gemeenschap, rust, inspiratie en steun. We willen zo een veilige, verbindende omgeving voor elkaar scheppen. Om daaraan bij te dragen vragen we je om op tijd te komen. Om 19:15 openen de deuren. Om 20:00 start de meeting. Enkele minuten later wordt de toegang afgesloten.

Deel dit evenement

bottom of page