top of page
Sigrid%20Wilmsen_edited.jpg

Sigrid Wilmsen

Vanuit een diep verlangen naar meer verbinding met anderen en mezelf, volgde ik nationale en internationale workshops verbindende communicatie. 

Vanuit deze passie werd ‘OpenUp’ geboren en vatte ik het proces aan tot gecertificeerd trainer. Ik wil mensen op mijn eigen, zachte én empowerende manier bijstaan bij het ontdekken van hun kracht, met communicatie als sleutel tot verbinding. Het is mijn missie om mee te werken aan een wereld waarin dit mogelijk is.


www.openuplife.be

9578_10154236174805864_53528161589031284

Sarah Dekker

Waar word ik blij van? Spelenderwijs in verbinding komen met mezelf en anderen. Mensen ondersteuning bieden bij helingsprocessen, om helemaal in hun kracht te staan. Ik sta erom bekend een aangename veilige omgeving te bieden waar mensen ontspannen op zelf-ontdekkingsreis kunnen gaan. Als gecertificeerde trainer Verbindende Communicatie bied ik workshops en retraites.  

www.compassionate-self.com

www.languagethatworks.co.za

IMG_0630.JPG

Nic Burnand

Nic komt oorspronkelijk uit Durban, Zuid-Afrika. Hij is een gecertificeerde trainer Verbindende communicatie (GC) en kwam voor het eerst in 2009 in aanraking met dit gedachtegoed. Nic biedt onder andere coaching, bemiddeling en op maat gemaakte programma’s voor bedrijven en organisaties.

www.compassionate-self.com

www.compassion-courses.com

_MG_5841_edited.jpg

Catherine Tytgadt-Braeckman

In 2010 kwam ik in aanraking met Verbindende Communicatie tijdens mijn studies als leerkracht secundair onderwijs. Het was liefde op het eerste gezicht!  Vandaag gebruik ik als creatieve trainer, coach en consultant zowel muziek, Insights Discovery als Verbindende Communicatie op een manier die mensen, gezinnen, koppels en teams in bedrijven helpen te groeien in hun zelfkennis.

www.myplaceto.be

Arend-Johan%20Praats_edited.jpg

Arend-Johan Praats

Arend-Johan is Trainer Verbindende Communicatie, organisator van workshops Verbindende Communicatie als Ervaringsdeskundige aan de Herstel Academie. Ontwerper en gever van workshops ter bevordering van creativiteit, expressie, en persoonlijke ontwikkeling.

Carol%20Marcus_edited.jpg

Carol Gheeraert

Carol heeft een schat aan ervaring in Verbindende Communicatie via opleidingen en workshops bij gecertificeerde trainers in België, Nederland, Duitsland, India, Slovenië, Denemarken en Groot-Brittannië. Ze doorloopt ook het proces tot gecertificeerd GC-trainer.  Daarnaast doet ze ook mediation en verdiept ze zich in Deep Democracy.  Ze heeft ruime ervaring in volwasseneneducatie en is taalcoach.

www.aanaajaanaa-connect.org

zachte%20HR%20dreamteam_edited.jpg

Kathleen de Laet

"Kathleen verdiept zich sinds 2007 in Verbindende Communicatie. Ze geeft, zowel voor Onderwijs als voor particulieren en organisaties vanuit haar eigen bedrijf, full time trainingen, workshops en opleidingen. Haar voornaamste doelgroepen zijn leerkrachten, ondersteuners, directeurs, activisten en vluchtelingen. Ze organiseert ook, samen met haar Sloveense collega Dmitriy Kopina, retreats voor koppels. Wat haar aantrekt aan Verbindende Communicatie, is de kracht van aandachtige aanwezigheid bij alles wat er is, in warme medemenselijkheid. In deze tijden, waarin we niet samen naar buiten kunnen, kunnen we wel samen naar binnen, om ons licht te schijnen op al wat leeft in ons en zo tot onszelf te komen, individueel en collectief."

www.delotus.co

Rudy%20Begas_edited.jpg

Rudy Begas

Rudy heeft een sterke behoefte aan bijdragen, daarom is hij sinds 2002 voltijds communicatietrainer. Werkzaam voor bedrijven, organisaties en persoonlijke coaching in Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland en vooral in België. Sinds 2008 geïnfecteerd door het Verbindende Communicatie virus (dat andere virus 😊) en is sinds 2023 internationaal gecertificeerd als NVC-trainer.


www.linkedin.com/in/rudybegas

pasfoto3_edited.jpg

Catherine Hermans

Van zodra ik het gedachtegoed Verbindende Communicatie leerde kennen, raakte het me tot in mijn diepste kern. Het ontwapenend effect van empathisch luisteren en aanwezig zijn, is wat mij betreft ronduit magisch te noemen. 

Vandaag is mijn missie. Verbindende Communicatie helpen mee uitdragen om helende relaties en verbinding te weeg te brengen in mezelf en de ander."

Ik ben sinds 7 juli 2023 CNVC gecertificeerd trainer.

Catherine Hermans

stijn_bw.jpg

Stijn de Neve

Hoe kun je met kinderen en jongeren omgaan zodat ze zich optimaal ontplooien en een zo hoog mogelijk welbevinden hebben? Deze vraag beantwoorden en in de praktijk brengen is Stijn zijn levenswerk. Sinds 2003 werkt hij met kinderen, o.a. in de kinderopvang en democratisch onderwijs. In 2009 ontdekt Stijn Verbindende Communicatie. In zijn trainingen maakt Stijn gebruik van Verbindende Communicatie, Aware Parenting en de kracht van spel. Stijn is spelcounselor, begeleidt jongeren en ondersteunt ouders in afgestemd opvoeden. Onder de naam Orvita, organiseert hij kampen voor kinderen en is bezig met de opstart van een democratische school op basis van Verbindende Communicatie.


www.kindinvertrouwen.be
www.orvita.be

Bart%20Oste_edited.jpg

Bart Oste

Bart biedt trainingen bij bedrijven. Samen werken aan gezondere blije organisaties.

www.ilean.be

AnnickNölle.jpeg

Annick Nölle

Annick Nölle is kunstenares en oprichter van The School of Empathy met welke ze trainings in Verbindende Communicatie aanbiedt.

Ze is opgegroeid in Keulen, Duitsland, en leeft en werkt sedert 1989 in Brussel.

Ze heeft aan La Cambre en L´ERG kunst gestudeerd en doorloopt nu het certificatietraject om trainer van het Center of NonViolent Communication te worden.

Haar tentaculaire aanpak vermengt kunst, Verbindende Communicatie en het dagelijkse leven.

Annick Nölle heeft 15 jaar ervaring met werken met kinderen in diverse scholen via MUS-E, het centrum voor hedendaagse kunst WIELS, Argos, het klein Kasteeltje,... Via kunst maakt ze Verbindende Communicatie toegankelijk voor kinderen.

Sedert enkele jaren werkt Annick Nölle ook met volwassenen en heeft zich op het opstarten en autonoom maken van oefengroepen toegespitst.

www.theschoolofempathy.org

www.maaler.be

foto%201_edited.jpg

Karin Ferfers

Karin Ferfers is een gecertificeerd GC trainster. Toen ik in 2000 dit voor mij zo waardevolle gedachtegoed voor het eerst ontdekte, was het voor mij onmiddellijk duidelijk dat ik hier graag mijn steentje toe bijdraag.

Gedragen door mijn overtuiging dat elke eerlijke intentie tot dialoog vrede in zich    draagt.                                                                 Zo  richtte ik het Hathor- Instituut op om samen met collega’s Verbindende Communicatie verder te verspreiden. Naast individuele begeleidingen bieden wij workshops aan voor personen, groepen, organisaties en bedrijven. Wat mij betreft zowel in het Nederlands als het Frans.

www.Hathor-Instituut.com

show en portret-197.jpg

Frédéric Cotman

In 2014 kwam ik in aanraking met het gedachtegoed van geweldloze communicatie. Sindsdien blijf ik me erin verdiepen door opleidingen en workshops te volgen en te geven. Daarnaast haal ik inspiratie uit boeddhistische meditatie, mindfulness, yoga en lichaamswerk. Mijn passie ligt in het verenigen van hoofd, hart, lichaam en geest, onvoorwaardelijke aanwezigheid en aandacht voor alle noden.

Facebook

Erik%20Willekens_edited.jpg

Erik Willekens

“You must understand the whole of life, not just one little part of it. That is why you must read, that is why you must look at the skies, that is why you must sing, and dance, and write poems, and suffer, and understand, for all that is life.”

IMG_0905_bw_edited.jpg

Joyce Van Camp

Ik kwam in 2013 voor de eerste keer met Geweldloze Communicatie in aanraking en dit heeft mijn ogen geopend. Voor mij is dit het stukje verbinding waar ik al die tijd naar op zoek was. Al heel snel was het duidelijk dat ik het geweldloze woord wil verspreiden als trainer met een specifieke focus op onderwijs. Als leerlingbegeleider en leerkracht merk ik hoe kwetsbaar onze kinderen zijn. Mijn droom is dat we vanuit het onderwijs starten om meer aandacht te geven aan verbinding.

www.klaproos.org

Facebook

Instagram

unnamed%20(1)_edited.jpg

Frederic Ghys

Ik geloof oprecht dat we het leven mooier willen maken.

Toch slagen we er vaak niet in. Geweldloze Communicatie heeft me doen inzien dat er veel conflicten kunnen vermeden worden. De methode heeft me geholpen om schijnbaar onontwarbare knopen in mijn relationeel leven te bevrijden. Dankzij deze geweldloze communicatie ben ik staat om met meer begrip en menselijkheid contact te maken met mezelf en anderen.

Ik ben Frederic Ghys, master in de wijsbegeerte. Na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven verdiepte ik me in groepsdynamieken en geweldloze communicatie. Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van verbinding door heldere en empathische communicatietechnieken.

www.fredericghys.be 

Foto%20site_edited.jpg

Evi Mervis

Toen ik Verbindende Communicatie leerde kennen, ging er een nieuwe wereld voor me
open. Ik merkte meteen hoe de verbinding met mezelf en anderen bewuster werd. Het
inspireerde me om me te verdiepen in het gedachtegoed en ik volgde verschillende korte en langere opleidingen in binnen- en buitenland. Als trainer en coach gebruik ik speelse technieken, lichaamswerk, creativiteit en natuurlijk Verbindende Communicatie. Zo bied ik mensen ondersteuning om in hun volle kracht te kunnen staan.

bottom of page